Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga ısırmasını görmek

Rüyada karga ısırmasını görmek

Rüyada karga ısırmasını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, durgun giden işlerin açılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada karga ısırmasını gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga ısırmasını görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga sesi görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Rüyada karga yumurtası görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kargayla uçmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada karga sevdiğini görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga emzirmek hem de işinde söz sahibi olacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments