Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga sesi görmek

Rüyada karga sesi görmek

Rüyada karga sesi görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga sesi gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada karga sesi görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga sesi duymak resmi bir kurumda işe girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karganın uçmasını görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ticarette ilerleyeceğine, talihin yüze güleceğine işaret eder.

Rüyada kara karga görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi karga görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga beslemek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga yavrusu sevmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada karga kesmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments