Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga tarafından ısırılmak

Rüyada karga tarafından ısırılmak

Rüyada karga tarafından ısırılmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada karga tarafından ısırılmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, daha iyi anlaşır olacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga ısırmasını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak hayırlı evlat sahibi olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından ısırılmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak evleneceğinize, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments