Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mevki kazanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek parasını dikkatli harcayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek hakkı olanlara kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek para ve zaman ayıracağına, fesat kimselerin çıkacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşerken görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, rahatın ve konforun geleceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments