Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kafasını kesmek

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, inancının zayıflayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek düşmanlarımızı alt etmeye, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ona kavuşacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu görmek maddi durumun düzeleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın kafasını kesmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işarettir.

Rüyada yılan kafasını kesmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kafasini kesmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, onları gücendireceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafasını kesmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments