Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kafasını kesmek

Rüyada yılan kafasını kesmek

Rüyada yılan kafasını kesmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Rüyada yılan kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada yılan kafasını kesmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını kesmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, rahat bir döneme gireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası kesmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada adam kafası kesmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kafasını kesmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın kafasını kesmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet eder.

Rüyada köpek kafası kesmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments