Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasini kesmek

Rüyada kafasini kesmek

Rüyada kafasini kesmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasini kesmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, güzel saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada eşek kafası kesmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını kesmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada kafayı kesmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada horozun kafasını kesmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada balık kafası kesmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments