Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafasını kesmek

Rüyada kendi kafasını kesmek

Rüyada kendi kafasını kesmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada farenin kafasını kesmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kafası kesmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek kafası kesmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, işlerin açılacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafasını kesmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işarettir.

Rüyada at kafası kesmek özel muamele göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuzun kafasını kesmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments