Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kafasını kesmek

Rüyada atın kafasını kesmek

Rüyada atın kafasını kesmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, o masumların bedduasını alacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına yorulur.

Rüyada atın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada atın kafasını kesmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada at kafası kesmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada baltayla kafa kesmek evlerindeki huzurun artacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafayı kesmek malının da hiç olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada eşinin kafasını kesmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet eder.

Rüyada yılan kafası kesmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sayılacağına ve sevileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada balığın kafasını kesmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kafasını kesmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments