Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu görmek

Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu görmek

Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kafasının koptuğunu görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının kırıldığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin kafasını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını yarmak en önemli anlarda destek görüleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada at kafası yemek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada kafası kopan köpek görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sonuçtan memnun kalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments