Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, onları okula göndereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ana baba dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasız hamile kalmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada hamile kaldığını duymak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments