Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak pek çok fırsatı kaçıracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek önünün açılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments