Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek ve hamile kalmak

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi gücünü yitireceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada evlenmek hamile kalmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada köpekten hamile kalmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına yorulur.

Rüyada ölüden hamile kalmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancınızın artacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sağlığın da bozulacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments