Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını yaralamak

Rüyada kocasını yaralamak

Rüyada kocasını yaralamak hayatının aksiliklerle geçeceğine, önünün kapanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sevindirici haberler alınacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Rüyada kocasını yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada kocasını yaralamak çok büyük kazançlar getireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yaralamak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla adam yaralamak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yaralamak iyiliklerden yüz çevirmeye, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan yaralamak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada fare yaralamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada birinin yaraladığını görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments