Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam yaraladıgını görmek

Rüyada adam yaraladıgını görmek

Rüyada adam yaraladıgını görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam yaraladıgını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla adam yaralamak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada adam yaralamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet eder.

Rüyada adam yaraladıgını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sorunların çözüleceğine, alanında marka bir isim olacağına delalettir.

Rüyada bıçakla adam yaralamak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada kocasını yaralamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada insan yaralamak evine haciz geleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments