Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini sarhoş görmek

Rüyada kardeşini sarhoş görmek

Rüyada kardeşini sarhoş görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini sarhoş gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini sarhoş görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini sarhoş görmek şansının da döneceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sarhoş görmek bütçesinin küçüleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, umutlarını kaybedeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments