Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş birini ayıltmak

Rüyada sarhoş birini ayıltmak

Rüyada sarhoş birini ayıltmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada akrabayı sarhoş görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek şansının bahtının açılacağına, onu isyan noktasına getireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş komşu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içmeden sarhoş olmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments