Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu sarhoş görmek

Rüyada çocuğunu sarhoş görmek

Rüyada çocuğunu sarhoş görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sarhoş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada çocuğunu sarhoş görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayı sarhoş görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada sarhoş namaz kılmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sarhoş görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş baba görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments