Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada babayı kefenli görmek hanesinin bollukla dolacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kefen görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek muradına eremeyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Rüyada kendi kefenini almak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öldüğünü ve kefenlendiğini görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments