Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşine anahtar vermek

Rüyada kardeşine anahtar vermek

Rüyada kardeşine anahtar vermek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşine anahtar vermek gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada kardeşine anahtar vermek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kırık anahtar almak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işarettir.

Rüyada kırık anahtar görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba anahtarı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada iki anahtar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada anahtar saklamak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasından anahtar almak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ekmeğine leke süreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments