Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasından anahtar almak

Rüyada bir başkasından anahtar almak

Rüyada bir başkasından anahtar almak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada bir başkasından anahtar almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah anahtar görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar ve kilit görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine alamet eder.

Rüyada evinin anahtarını vermek darlık çektiği günlerini unutacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ev anahtarı görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, markasını duyuracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar bulamamak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kontak anahtarı görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada araba anahtar görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, düzeninin bozulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarın kırılmasını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments