Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık anahtar görmek

Rüyada kırık anahtar görmek

Rüyada kırık anahtar görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık anahtar gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada kırık anahtar almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ucu kırık anahtar görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık araba anahtarı görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı kırık görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırık anahtar görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, verimli işlere gireceğine, korkularının üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments