Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki anahtar görmek

Rüyada iki anahtar görmek

Rüyada iki anahtar görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, saygınlığının da artacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki anahtar gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada anahtar tutmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yokluğun biteceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine alamet eder.

Rüyada birinden ev anahtarı almak büyük bir özgüven kazanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada çantada anahtar aramak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı toprağa gömmek insanlarla iç içe olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe anahtar vermek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada anahtarlık almak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kem gözlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada üç anahtar görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments