Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık anahtar almak

Rüyada kırık anahtar almak

Rüyada kırık anahtar almak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kırık anahtar almak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ucu kırık anahtar görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, önünün açık olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı kırık görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kırık anahtar almak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sayılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada kırık anahtar görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık araba anahtarı görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments