Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını öldürmek

Rüyada hanımını öldürmek

Rüyada hanımını öldürmek keyifli hale geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını öldürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulur.

Rüyada hanımının öldüğünü görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada hanımını öldürmek aile hayatlarını bozulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalettir.

Rüyada eski hanımını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronun hanımını görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca hanımını görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan hanımını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments