Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının kaçtığını görmek

Rüyada hanımının kaçtığını görmek

Rüyada hanımının kaçtığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, verimliliğinin artacağına, Allah’a dua edeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada hanımının kaçtığını gördüyseniz:

  • Yer değişikliği veya yeteneklerinize ya da size daha çok uyan bir yaşam tarzı değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada hanımının kaçtığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada patron hanımı görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını sakallı görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını kaybetmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının ağladığını görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada kardeş hanımı görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca hanımını görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada komşunun hanımını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments