Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararsız olmak

Rüyada kararsız olmak

Rüyada kararsız olmak bir anda yükseleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kararsız olmak gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kararmış hava görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, haklılığının anlaşılacağına delalettir.

Rüyada kararmış muz görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada karar defteri görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kararmasını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada kararmış kolye görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev almaya karar vermek çok hayırlı işlere atılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış altın görmek borcunun da hafifleyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments