Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karar defteri görmek

Rüyada karar defteri görmek

Rüyada karar defteri görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ondan kazanç elde edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karar defteri gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada karar defteri görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet eder.

Rüyada insanı kararmış görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kararmış insan görmek işlerin artacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kararmış görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kararsız olduğunu görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunu kararmış görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments