Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış tencere görmek

Rüyada kararmış tencere görmek

Rüyada kararmış tencere görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada kararmış tencere gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada kararmış tencere görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba almaya karar vermek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kararsız olduğunu görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada denizi kararmış görmek darp edileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada kararmış insan görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kararmış yüzük görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments