Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan kaçmak

Rüyada karanlıktan kaçmak

Rüyada karanlıktan kaçmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak fakirleşeceğine, düzeninin bozulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan kaçmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada karanlığa uçmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok rahat edeceğine, makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık cami görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments