Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta merdivenden inmek

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının da son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hem de çok üzüleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden inmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments