Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa uçmak

Rüyada karanlığa uçmak

Rüyada karanlığa uçmak çok hayırlı günler görüleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, iyilik görüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa uçmak gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada karanlıkta uçmak malının da eksilmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada karanlığa uçmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, gün sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık vadi görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada karanlık yolda kaybolmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kendini görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına yorulur.

Rüyada karanlığa yürümek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta kuran okumak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta çiçek görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments