Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak doğru yolu bulacağına, kişinin rahat edeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada karanlıktan kaçmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık ve köpek görmek maddi sıkıntıların biteceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta köpek görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulur.

Rüyada köpek kaçmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments