Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yerden kaçmak

Rüyada karanlık yerden kaçmak

Rüyada karanlık yerden kaçmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada karanlık yerden kaçmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Rüyada karanlıktan kaçmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yerde yürümek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerden geçmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments