Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, umutların biteceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada koşarak birilerinden kaçmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada hep birilerinden kaçmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda birilerinden kaçmak sevineceğine ve mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet eder.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak iş hayatında başarılı olmaya, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalettir.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak refahının ve varlığının artacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments