Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan ışık görmek

Rüyada karanlıktan ışık görmek

Rüyada karanlıktan ışık görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntıların aşılacağına, kötüyse düzeleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada karanlıktan ışık gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ışık açmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan ışık görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlığa ışık tutmak bazı zevklerinden geri kalacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments