Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ışık tutmak

Rüyada karanlıkta ışık tutmak

Rüyada karanlıkta ışık tutmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada karanlığa ışık tutmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, işlerin yavaşlayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ışık açmak gelirinin azalacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ışık görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, küslerin barışacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlıktan ışık görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments