Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışık görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, refaha erileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa ışık tutmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta ışık görmek eksiklerinin farkına varacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments