Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa ışık tutmak

Rüyada karanlığa ışık tutmak

Rüyada karanlığa ışık tutmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlığa ışık tutmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada karanlığa ışık tutmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek başarılarını arttıracağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret eder.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, istediği yola çıkacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments