Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta bir ışık görmek

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, zorlukların günden güne artacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta bir ışık gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak dilediği gibi harcama yapacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ışık görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek sorunlarından arınacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Rüyada karanlığa ışık tutmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, engel teşkil edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıktan ışık görmek kendisine uğur getireceğine, zorlukların yaşanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek sorunlarının da çözüleceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments