Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığın içinde ışık görmek

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, alim insanlardan sayılacağına, güzel günler için yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kazancın sürekli artacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada karanlığın içinde ışık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek el açmayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ışık görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak övgü dolu sözler işiteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan ışık görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ışık açmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlığa ışık tutmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments