Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yolculuk etmek

Rüyada karanlıkta yolculuk etmek

Rüyada karanlıkta yolculuk etmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada karanlıkta yolculuk etmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi karanlık ev görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta oturmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gece karanlıkta yürümek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek eş ve evlat sahibi olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bulutlar görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada karanlık uçurum görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments