Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık uçurum görmek

Rüyada karanlık uçurum görmek

Rüyada karanlık uçurum görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, kazancın yetmez olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık uçurum gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada karanlık uçurum görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada uçuruma düşen görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada uçurumda düşmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada uçurum düşmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments