Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece karanlıkta yürümek

Rüyada gece karanlıkta yürümek

Rüyada gece karanlıkta yürümek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada gece karanlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada gece karanlıkta yürümek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada gece karanlık görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık gece görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada gece caddede yürümek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına inanılır.

Rüyada gece ormanda yürümek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, işlerin aksamayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece yürümek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada gece yol yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kendisine olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece deniz kenarında yürümek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, halsizleşeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments