Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, vefalı bir insan olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolculuk etmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta banyo yapmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada umre yolculuğu yapmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına inanılır.

Rüyada bisikletle yolculuk yapmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bavulla yolculuk yapmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments