Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ışık yakmak

Rüyada karanlıkta ışık yakmak

Rüyada karanlıkta ışık yakmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak işinin başına geçeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına yorulur.

Rüyada karanlıktan ışık görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments