Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkda yürümek

Rüyada karanlıkda yürümek

Rüyada karanlıkda yürümek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin son bulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkda yürümek gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada karanlık dağda yürümek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, sözünde duracağına alamet eder.

Rüyada karanlık tünelde yürümek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulur.

Rüyada karanlığa yürümek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yol yürümek yaşanan kötü olayların unutulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada akşam karanlığında yürümek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek çaresizleşeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments