Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık caddede yürümek

Rüyada karanlık caddede yürümek

Rüyada karanlık caddede yürümek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada karanlık caddede yürümek gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Rüyada karanlık caddede yürümek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık cadde görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada gece caddede yürümek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine alamet eder.

Rüyada caddede yürümek hem işinde başarılı olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada caddede oturmak çok rahat bir nefes alacağına, planların boşa gideceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işarettir.

Rüyada boş cadde görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük cadde görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulur.

Rüyada cadde yıkamak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments