Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta uyumak

Rüyada karanlıkta uyumak

Rüyada karanlıkta uyumak çalışmaları kötüleyeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, geleceğin güzel olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada karanlık odada uyumak beklentilerine ulaşacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta uyumak bunun için sabırsızlanacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini karanlıkta görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret eder.

Rüyada karanlık suya düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta kalmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta top oynamak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, günlerini bunun için harcayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık köprü görmek hayırlı bir karar verileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıklar içinde olmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, adını kirleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments