Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta top oynamak

Rüyada karanlıkta top oynamak

Rüyada karanlıkta top oynamak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kötü düşmana, işine dört elle sarılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta top oynamak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada birisiyle top oynamak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işarettir.

Rüyada plastik top oynamak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada top oynamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, düşmanından uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak üzüleceğine, yıpranacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments